DIY: asymmetrische rokOp een andere DIY blog kwam ik laatst deze DIY tegen en die wilde ik graag met jullie delen! Ik had een rok die te lang was en (vond ik) me daarom niet stond... dat heb je dus als je niet past in de winkel! Bij m'n kastopruiming wilde ik de rok weggooien maar toen ik deze DIY tegen kwam dacht ik: kan ik proberen en als het mislukt kan ik het alsnog weggooien.


Als eerst wil ik even zeggen dat het echt heel makkelijk is, ik ben namelijk totaal niet handig met kleertjes naaien en recht knippen etc en gelukkig is dat hierbij ook helemaal niet nodig ;)! Alles wat je nodig hebt is textiellijm (dat van mij was op dus ik gebruikte super lijm) en schaar en een lange rok of jurk.
DIY fahsion rok
1: Als eerst knip je een strook van de onderkant, zo breed als je zelf wilt;). Deze strook bewaar je even want die gebruiken we weer bij de laatste stap.

DIY fahsion rok

2 & 3 : Meet even op wat de helft van de rok is (of doe het zoals ik vanuit de losse pols) , daarna knip je naar de helft schuin af en de andere helft knip je recht af.


DIY fahsion rok
4: Als laatst gebruik je de strook van stap 1 en de lijm om deze recht aan te plakken.Zo makkelijk is het dus... What do you think?

XOXO Faye

3 opmerkingen:

09 10