Fashion app : Swipe & Shop
Een aantal weken geleden mocht ik hem al testen en nu is hij dan eindelijk in de store: De swipe & Shop app. De naam zegt het eigenlijk al: swipen en shoppen. As easy as that . Sanoma lanceerde onlangs deze geweldige nieuwe app. Iedereen kent de tinder- app wel, al heb je nooit de intentie gehad om er een serieuze relatie uit te scoren, je hebt vast wel eens met de app gespeeld. Gewoon omdat het kan. Deze app lijkt erg op de Tinder app maar dan 10x leuker want: FASHION!


Het handige is: je hoeft niet meer 1000 verschillende webshops af te struinen: swipe & shop heeft veel items in 1 app. Zodra je de app gedownload hebt kun je in een groot aanbod van (nieuwe) Fashion-items swipen. Swipe & Shop toont verschillende kledingstukken uit diverse webshops in één app. Door naar rechts te swipen wordt een kledingstuk bewaard, door naar links te swipen wordt er een nieuw product getoond. Opgeslagen kledingstukken kunnen direct via de mobiele telefoon worden gekocht.
Twijfelaars kunnen het ook naar zichzelf laten mailen om het vervolgens via de desktop te bestellen. Als een opgeslagen item in prijs is verlaagd ontvangt de gebruiker een notificatie. Zo kan het product altijd voor de laagste prijs worden besteld. Op dit moment zijn grote retailers als ASOS en V&D aangesloten. De komende tijd komen hier meer webshops bij. 
De app is verkrijgbaar voor zowel android als iOS!De meiden van Swipe & Shop lanceerden eerder al Spot & Shop: een fashion community waar vrouwen op zoek gaan naar kledingstukken waarvan ze niet weten waar deze te koop zijn. Hier kunnen anderen leden reageren. Dus stel, je bent op een  instagram- account beland van 'you dont know who' en diegene heeft je droomjurk aan, maar heeft er niet bij vermeld waar die jurk vandaan komt. Dan maak je een simpel screenshotje, plaats hem op spot & shop en andere fashionista's zullen je kunnen vertellen waar deze jurk vandaan komt. HANDIG!
(Swipe & Shop is onderdeel van het innovatielab van Sanoma Media)Ik zou zeggen: uitproberen !
XOXO FAYE

2 opmerkingen:

  1. Oh god.. Dit had ik niet moeten lezen. Kan ik eindelijk swipen, heb en hoef geen Tinder, niet op mannen MAAR fashion!! Yay!

    BeantwoordenVerwijderen

09 10